Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Εγγραφές



 Ψυχικό, 12-5-2020

Οι εγγραφές των νηπίων / προνηπίων που θα φοιτήσουν στο Νηπιαγωγείο το σχολ. έτος 2020-2021 θα γίνουν από 15 - 30 Μαΐου 2020.
Ο γονέας/κηδεμόνας υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής - βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://proti-eggrafi.services.gov.gr/  (ΦΕΚ 1767/8-5-2020)

Στο Νηπιαγωγείο εγγράφονται:
  • ΝΗΠΙΑ - έτος γέννησης 2015
  • ΠΡΟΝΗΠΙΑ - έτος γέννησης 2016
    Aπαιτούμενα δικαιολογητικά 

    1. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (στην ηλεκτρονική αίτηση)
   Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του νηπίου, το οποίο πρέπει να είναι στο όνομα του πατέρα ή της μητέρας του νηπίου και η διεύθυνση να ανήκει οπωσδήποτε στη σχολική περιφέρεια του Νηπιαγωγείου.
   
   "Τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας (οδός- αριθμός-δήμος-ταχυδρομικός κώδικας), την οποία τεκμηριώνουν αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή εγγράφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Δ.Ε.Κ.Ο.), μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας." (ΦΕΚ 1767/8-5-2020)

    Θα πρέπει να είναι ένα από τα παρακάτω αποδεικτικά διεύθυνσης κατοικίας :
- Λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τελευταίου διμήνου
- Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας (του προηγούμενου έτους)
- Μισθωτήριο ενοικίασης κατοικίας θεωρημένο από την Εφορία (παλαιό μισθωτήριο) ή εκτυπωμένο από το ΤΑΧΙS NET,με αποδοχή ιδιοκτήτη και ενοικιαστή 
    -Συμβόλαιο αγοράς κατοικίας.


 Τα παρακάτω δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν στο mail του σχολείου:1nippsychikou@gmail.com


 2. Αντίγραφο των προβλεπομένων εμβολίων από το Βιβλιάριο Υγείας  με το όνομα του νηπίου.
 3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  Μπορείτε να εκτυπώσετε το έντυπο από εδώ: (ΑΔΥΜ) 
     Συμπληρώνεται από τον παιδίατρο και μπορεί να σταλεί εκ των υστέρων. Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά, δεν απαιτείται νέο ΑΔΥΜ. 
 4. Στην περίπτωση των μαθητών/-τριών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο.

Αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι, είναι απαραίτητη η δικαστική απόφαση επιμέλειας. Αν το παιδί πάσχει από χρόνια ασθένεια, είναι απαραίτητη η σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Για την εγγραφή του παιδιού στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα χρειάζεται και οι δύο γονείς να προσκομίσουν:
- Βεβαίωση εργασίας
- Βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους αν είναι αυτοαπασχολούμενοι.    
 -Κάρτα ανεργίας ,αν είναι άνεργοι
- Αποδεικτικό στοιχείο αν ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας (για πληροφορίες και ραντεβού):  210 6710552

Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Σεβαστή Αποστολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου